Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de clatite cu spanac si feta

Clătite cu spanac, feta și năut

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Aceste clătite cu spanac și năut feta sunt o masă delicioasă, rapidă și sănătoasă la mijlocul săptămânii. Făina de năut (făină de grame) nu conține gluten și conține mai multe proteine ​​decât alte făinuri


Încercați aceste clătite ușoare cu năut, apoi verificați clătitele noastre americane, clătitele sărate, clătitele cu cartofi, clătitele cu aluat și mai multe rețete de clătite.

Ingrediente

  • făină de năut (grame faina) 200g
  • arpagic tocat pentru a face 2 linguri, plus mai mult pentru a servi
  • ulei de masline
  • ceapă 1, tăiat cubulețe
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobită
  • nucşoară un grătar
  • baby spanac 300g, plus o mână de frunze crude
  • feta cu conținut scăzut de grăsimi 50 g, plus mai mult de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Bateți făina, arpagicul și multe condimente cu 300 ml apă. Lăsați să stea cel puțin 30 de minute. Se încălzește 1 linguriță de ulei într-o tigaie și se călește ușor ceapa fără a o colora până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Adăugați usturoiul, fierbeți încă un minut, apoi adăugați nucșoara și spanacul și amestecați. Se împrăștie în feta și se asezonează cu piper negru.

  • Pasul 2

    Ungeți o tigaie antiaderentă cu ulei de măsline, apoi puneți suficient aluat în tigaie (învârtindu-l) pentru a face o clătită subțire. Întoarceți după 2 minute sau când marginile s-au întărit. Mai fierbeți încă 2 minute înainte de a adăuga o lingură de amestec de spanac și de a împături în jumătate. Repetați până când toate aluatul și umplutura au fost folosite – ar trebui să faceți aproximativ 4 clătite. Păstrează-le calde într-un cuptor mic pe măsură ce mergi. Se serveste cu frunze de spanac si niste arpagic tocat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 421
  • Gras 7.5g
  • Saturate 0,9g
  • Carbohidrați 64,8g
  • Fibră 14g
  • Proteină 16.7g
  • Sare 0,6g
#Clătite #spanac #feta #și #năut
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *