Tipul bucătăriei:
Colete de buș de mare cu sos de roșii prăjite
- servește 2
- Uşor
Această rețetă simplă de bas de mare este super proaspătă, sănătoasă și perfectă pentru o masă rapidă de seară de vară. Când sunt prăjite, aceste roșii cherry se sparg și își creează propriul sos vibrant, conferind un plus de dulceață acestui fel de mâncare
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- lămâie 1/2, feliat
- fenicul 1/2 bec mic, feliat
- file de biban de mare 2
- sparanghel 8 sfaturi
- busuioc câteva frunze
Pansament
- roșii cherry 16, pe viță
- usturoi 2 cuișoare, vânătăi
- fulgi de chilli 1 linguriță
- ulei de măsline extra virgin 2 linguri
- otet de vin rosu 1 lingură
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6.
-
Pasul 2
Puneți roșiile cherry, usturoiul și fulgii de ardei iute într-o formă de copt, condimentați, stropiți cu ulei și fierbeți-le la cuptor timp de 20 de minute.
-
Pasul 3
Scoateți din cuptor, adăugați oțetul de vin roșu și gătiți încă 5 minute.
-
Pasul 4
Se toarnă roșiile și toate sucurile din tablă într-un castron, se acoperă cu folie alimentară și se lasă la marinat 15 minute.
-
Pasul 5
Luați o bucată de hârtie de copt de 30cm x 30cm, pliați-o în jumătate și deschideți-o din nou.
-
Pasul 6
Puneți câteva felii de lămâie și fenicul aproape de cutie, acoperiți cu șobolan, sparanghel și frunze de busuioc și condimentați.
-
Pasul 7
Îndoiți hârtia înapoi și sigilați de-a lungul tuturor marginilor.
-
Pasul 8
Coaceți la cuptor timp de 12-15 minute până când peștele este fiert.
-
Pasul 9
Serviți coletele deschise cu dressingul lingurat deasupra.
Informatii nutritionale
- Kcals 435
- Gras 27.3g
- Saturează 5.1g
- Carbohidrați 9.3g
- Zaharuri 8.1g
- Fibră 6.5g
- Proteină 34,8g
- Sare 0,5g