Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Rețetă de colete de somon cu sparanghel

Colete de sparanghel și somon

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Înfășurați somonul în colete cu sparanghel, mărar și capere pentru a crea o mulțime de sucuri de unt pentru a merge cu această masă hrănitoare, plină de proteine.


Încercați aceste parcele de sparanghel și somon, apoi verificați mai multe rețete de somon, cum ar fi somonul nostru în croûte și prăjiturile de pește sănătoase.

Ingrediente

  • sparanghel 250g, tăiat
  • somon 2 x 120g file, îndepărtat pielea
  • usturoi 1 cuișor mic, zdrobit
  • lămâie 1, zestrat și suc, plus pene de servit
  • unt 2 linguri
  • mărar o mână, tocată
  • capere 1 lingură
  • cartofi noi 300g, înjumătățite, mari în sferturi
  • Mazăre congelată 75g

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Tăiați două pătrate de 20cm x 20cm de hârtie de copt și puneți fiecare deasupra unei bucăți mari de folie. Împărțiți sparanghelul între pătratele de hârtie de copt cu fileurile de somon deasupra și condimentați generos. Împărțiți usturoiul, coaja de lămâie și sucul, untul, mărarul și caperele, apoi adunați părțile laterale ale coletelor pentru a sigila complet. Ridicați pe o tavă de copt și puneți-o în cuptor timp de 15-20 de minute sau până când somonul este gătit.

  • Pasul 2

    Între timp, gătește cartofii noi într-o tigaie mare cu apă clocotită ușor sărată timp de 10 minute până se înmoaie până la punctul de cuțit, adăugând mazărea în apă pentru ultimul minut de gătit, apoi scurge-le bine.

  • Pasul 3

    Serviți cartofii și mazărea cu somonul, sparanghelul, toate sucurile cu unt și mai multe pene de lămâie, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 516
  • Gras 28.2g
  • Saturează 10.8g
  • Carbohidrați 27.3g
  • Zaharuri 6.1g
  • Fibră 8.6g
  • Proteină 34g
  • Sare 0,7g
.
#Colete #sparanghel #și #somon
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *