Skip to content

Tipul bucătăriei:

Cotlete de porc cu pastarnac de arțar

Cotlete de porc cu pastarnac de arțar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Cea mai bună masă rapidă pentru doi: doar 5 ingrediente este tot ce ai nevoie. Cotlete de porc, pastarnac, sirop de arțar, pudră de muștar și ulei de măsline – și pe masă pentru o masă la mijlocul săptămânii în doar 30 de minute.


Încercați aceste cotlete de porc cu păstârnac de arțar, apoi consultați-ne cotlete de porc la cuptor, cotlete de porc în cidru, cotlete de porc prăjite și altele retete de cotlet de porc.

Ingrediente

  • cotlete de porc 2
  • ulei de masline
  • păstârnac 3-4, decojite și tăiate felii
  • pudră de muştar englezesc o ciupitura
  • Sirop din esență de arțar 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Ungeți cotletele de porc cu ulei și asezonați-le bine. Prăjiți-le sau grătarul timp de 2-3 minute pe fiecare parte, în funcție de cât de groase sunt.

  • Pasul 2

    Între timp, fierbeți păstârnacul în apă clocotită timp de 5 minute, apoi scurgeți bine. Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se adauga pastarnacul, se presara peste mustar si niste condimente, apoi se da focul si se caleste pastarnacul, intoarcendu-se, pana se rumenesc marginile. Adăugați siropul de arțar și agitați tigaia până când siropul se îngroașă și se lipește de păstârnac. Serviți cu cotlete de porc și legume verzi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 482
  • Gras 23.7g
  • Carbohidrați 25.2g
  • Fibră 9.4g
  • Proteină 37.3g
  • Sare 0,2g
#Cotlete #porc #pastarnac #arțar
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *