Skip to content

Tipul bucătăriei:

2199

Curry de miel și dovleac

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Pentru acele nopți în care doar un curry va fi potrivit. Acest curry rapid de fripturi de miel, dovleac și ghimbir este plin de aromă și o masă sănătoasă de familie.


Ingrediente

  • fripturi slabe de pulpă de miel 400 g, tăiate în bucăți
  • pudră de curry Madras 2 lingurite
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • rădăcină de ghimbir Bucata de 3 cm, rasa
  • ulei de masline
  • ceapă 1, tocat fin
  • coriandru un buchet mic, frunze și tulpini tăiate separat
  • stoc de legume sau apa 300ml
  • dovleac 500 g, decojite și tăiate în cuburi de 2 cm
  • Mazăre congelată 100 g
  • pâine naan a servi
  • chutney de mango a servi (optional)

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă carnea cu praful de curry, usturoiul și ghimbirul și se asezonează. Încinge 2 linguri de ulei într-o cratiță mare. Adăugați ceapa și tulpinile de coriandru și gătiți timp de 2-3 minute. Adăugați carnea și rumeniți încă câteva minute. Se toarnă supa de legume sau 300 ml apă. Gatiti 15 minute neacoperit la foc mediu. Adăugați bucățile de dovleac și gătiți încă 7 minute. Adăugați mazărea și gătiți încă 3 minute. Serviți cu pâine naan caldă și chutney de mango, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 235
  • Carbohidrați 16.4g
  • Proteină 23.9g
  • Gras 8.7g
  • Sare 0,23g
  • Fibră 4.4g
#Curry #miel #și #dovleac
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *