Tipul bucătăriei:
Curry de naut si spanac
- serveste 2
- Uşor
Ai niște cutii de roșii și năut tocate în dulap, dar ai nevoie de inspirație? Încercați acest curry vegetal sănătos, cu spanac și cartofi.
Faceți acest curry cu năut și spanac, apoi Consultați mai multe rețete de curry cu năut, cum ar fi curry-ul nostru cu năut și cartofi, saag chana masala și spanac.
Cauți mai multe rețete vegetariene? Consultați-ne curry vegetarian, ardei iute vegetarian și paella vegetariană.
Ingrediente
- ulei de arahide sau floarea soarelui 1 lingura
- ceapă 1 mic, tăiat în jumătate și feliat
- rădăcină de ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, rasă
- usturoi 1 cuișoare, feliat
- garam masala 1 lingura
- roșii feliate tavă de 400 g
- naut tavă de 400 g
- cartofi mici de salată 200 g, sferturi
- spanac 100g, tocat
- pâine naan a servi (optional)
Metodă
-
Pasul 1
Încinge 1 lingură ulei într-o tigaie mare. Gatiti ceapa, ghimbirul si usturoiul timp de 5 minute pana se inmoaie. Adăugați garam masala și gătiți timp de câteva minute.
-
Pasul 2
Adăugați roșiile, năutul și cartofii și o cană cu apă apoi fierbeți timp de 10-15 minute până când cartoful este fraged și sosul s-a îngroșat. Se amestecă spanacul până se ofilește.
-
Pasul 3
Serviți în boluri singur sau cu pâine naan dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 342
- Gras 11.1g
- Saturate 1.1g
- Carbohidrați 47,5g
- Fibră 9.4g
- Proteină 15.9g
- Sare 1.3g