Tipul bucătăriei:
Curry de roșii, dovlecei și spanac
- serveste 4
- Puțin efort
O rețetă rapidă, ușoară, care să te ducă peste săptămână, pe masă în 30 de minute! Este plin de legume și are un conținut scăzut de grăsimi și are, de asemenea, un rating scăzut de Gi. Perfect cu un lager indian.
Încercați acest curry cu roșii, dovlecei și spanac, apoi verificați-ne curry vegetarian, ardei iute vegetarian, paella vegetariană si altul retete vegetariene.
Ingrediente
- ceapă 1 tăiat în jumătate și feliat
- ulei
- madras sau pasta de curry 2 linguri
- dovleac 1 mic, tăiat în bucăți
- rosii 5, sferturi
- spanac 100 g, tocat grosier
- orez basmati a servi
Metodă
-
Pasul 1
Se caleste ceapa in 1 lingura de ulei timp de 5 minute pana se inmoaie, apoi se adauga pasta de curry si se fierbe 3 minute.
-
Pasul 2
Adăugați dovleceii și roșiile împreună cu 200 ml apă și amestecați bine. Acoperiți și fierbeți timp de 15 minute până când dovleceii sunt fierți și roșiile s-au rupt.
-
Pasul 3
Se amestecă prin spanacul și se lasă câteva minute să se ofilească. Se condimentează și se servește cu orez basmati.
Informatii nutritionale
- Kcals 125
- Gras 5.1g
- Carbohidrați 16.7g
- Fibră 5.5g
- Proteină 3.6g
- Sare 0,4g