Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Dhansak de pui

Dhansak de pui

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Aceasta este versiunea noastră sănătoasă de dhansak de pui. Este ușor de făcut, gata în mai puțin de o oră, bogat în proteine ​​și sub 500 de calorii. Pune jos meniul la pachet…


Încercați acest dhansak de pui, apoi verificați-ne pui jalfrezi, madras de pui, curry de pui sănătos, curry de pui sănătos la gătirea lentă și altele retete de pui curry.

Ingrediente

  • ceapă 1, curatata si tocata grosier
  • ghimbir decojite și tocate pentru a face 2 linguri
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • ardei iute verde 1, feliat
  • ulei pentru prăjit
  • curcumă ½ linguriță
  • chimen măcinat 2 lingurite
  • coriandru 2 lingurite
  • cardamom 2 păstăi, ușor zdrobite
  • piept de pui fara piele 2, tăiate cubulețe
  • lentile roșii 50 g
  • roșii feliate tavă de 400 g
  • supă de pui 200 ml
  • coriandru un buchet mic, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți ceapa, ghimbirul, usturoiul și ardeiul într-un blender mic și amestecați până la o pastă, adăugând un strop de apă dacă este necesar.

  • Pasul 2

    Se încălzește 1 linguriță de ulei într-o tigaie și se prăjește pasta cu un praf de sare timp de 10 minute, până când ceapa devine aurie. Adăugați condimentele și prăjiți încă un minut.

  • Pasul 3

    Adăugați puiul și lintea, prăjiți până când puiul este opac.

  • Pasul 4

    Adăugați roșiile și supa, aduceți la fiert și acoperiți. Gatiti 20 de minute pana cand lintea este frageda si puiul este fiert. Se presară cu coriandru pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 348
  • Gras 5g
  • Saturate 0,8g
  • Carbohidrați 28.1g
  • Zaharuri 12.7g
  • Fibră 7.7g
  • Proteină 43,8g
  • Sare 0,5g
.
#Dhansak #pui
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *