Tipul bucătăriei:
Dovlecei prăjiți și penne ricotta
- serveste 4
- Uşor
Există multe rețete de paste și dovleac. Acesta este unul dintre preferatele noastre. Dovleceii sunt prăjiți cu aromele care i se potrivesc cel mai bine, rozmarin și chilli, apoi se amestecă cu forme de paste penne și ricotta. Ce ar putea fi mai bun pentru o masă rapidă la mijlocul săptămânii, fără carne pentru patru persoane?
Ingrediente
- dovleac 750 g, cuburi
- rozmarin 2 crengute, tocate
- ardei iute roșu 2, tocate fin
- ulei de masline 4 linguri
- ricotta Cuva de ½ × 250 g
- penne 300 g, gătite conform instrucțiunilor de pe pachet
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6 și prăjește dovleceii, ierburile și chilli timp de aproximativ 20 de minute până se înmoaie. Se amestecă penne gătite cu dovleceii fierți și se unsează cu ricotta înainte de servire.
Informatii nutritionale
- Kcals 474
- Gras 16g
- Carbohidrați 73.2g
- Fibră 5.3g
- Proteină 14g
- Sare 0,12g
#Dovlecei #prăjiți #și #penne #ricotta