Skip to content

Tipul bucătăriei:

1836

Dressing de castraveți, arpagic și iaurt

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Acesta este un sos de vară grozav și proaspăt pentru miel sau legume la grătar, dar se potrivește cu aproape orice. Pune un castron mare în mijlocul mesei la un grătar și lasă-i pe oaspeți să se ajute singuri.


Ingrediente

  • castravete 1
  • sare de mare 2 lingurite
  • arpagic tocat pentru a face 1 lingura
  • iaurt natural 300 g

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați castravetele în jumătate și scoateți semințele folosind o linguriță. Castravetele se taie subtiri si se presara cu sare de mare, se pun intr-o strecuratoare peste un vas si se lasa o ora.

  • Pasul 2

    Clătiți feliile de castraveți și uscați-le pe hârtie de bucătărie. Se amestecă cu arpagicul și iaurtul grecesc și se asezonează.

Informatii nutritionale

  • Kcals 33
  • Carbohidrați 3.5g
  • Proteină 2.4g
  • Gras 1.2g
  • Sare 0,45g
  • Fibră 0,2g
#Dressing #castraveți #arpagic #și #iaurt
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *