Tipul bucătăriei:
Edamame, salată de cartofi și ton
- serveste 4
- Puțin efort
Dressingul Harissa adaugă culoare cartofilor noi în această super salată rapidă și ușoară. Dacă nu puteți obține fasole edamame, mangeoutul feliat este o înlocuire excelentă.
Încearcă această rețetă de salată de edamame, cartofi și ton, apoi verifică-ne salata niçoise, împachetări cu ton, salata de paste cu ton și altele retete de ton.
Ingrediente
- cartofi noi 300 g
- fasole edamame 175 g, congelat
- Fasole verde 175 g tăiate și tăiate la jumătate
- harissa 2 lingurite
- otet de vin rosu 1 lingura
- ton 1 conserve
- frunze de rachetă a termina
Metodă
-
Pasul 1
Fierbeți 300 g de cartofi noi până când sunt aproape fragezi, apoi adăugați 175 g de fasole de soia (edamame) congelată și 175 g de fasole verde tăiată și tăiată în jumătate și gătiți timp de 5 minute.
Bateți 2 linguri de harissa cu 1 lingură de oțet de vin roșu și asezonați. Se amestecă cu 2 linguri de ulei de măsline până când dressingul se îngroașă.
Scurgeți bine legumele, amestecați cu jumătate de dressing și răciți.
-
Pasul 2
Adăugați o cutie de ton cu fulgi și restul de dressing, apoi amestecați. Adăugați frunze de rucola pentru a termina.