Tipul bucătăriei:
Fasole cu roșii și semințe de ceapă neagră
- serveste 6
- Uşor
Această rețetă de fasole cu roșii și semințe de ceapă neagră este vegană, cu conținut scăzut de calorii și fără gluten, ceea ce o face o garnitură ușoară, pe placul tuturor.
*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- fasole de alergare 450g
- ulei de masline
- ceapa rosie 1, feliate fin
- usturoi 2 cuișoare, tăiate felii
- turmeric măcinat 2 lingurite
- seminte de nigella (ceapa neagra). 1 lingura
- oregano 2 crengute
- roșii cherry 2 cutii de 400 g
Metodă
-
Pasul 1
Rupeți capetele de pe fasole și trageți orice sfoară de pe marginile exterioare. Tăiați fasolea în diagonală.
-
Pasul 2
Se incinge un strop de ulei intr-o tigaie adanca, se adauga ceapa si usturoiul si se calesc la foc mic pana se inmoaie dar nu se rumenesc. Adăugați condimentele și amestecați. Adăugați oregano și roșiile și aduceți la fierbere. Adăugați fasolea, acoperiți și reduceți focul la fiert. Gătiți timp de 30 de minute sau până când fasolea este fragedă – nu vor fi de un verde strălucitor, dar vor avea un gust grozav. Asezoneaza bine.
Informatii nutritionale
- Kcals 68
- Gras 1.5g
- Saturate 0,2g
- Carbohidrați 8.6g
- Zaharuri 7.8g
- Fibră 3.6g
- Proteină 3.3g