Tipul bucătăriei:
Fasole verde condimentată indiană
- serveste 4
- Uşor
Fasolea verde este folie perfectă pentru condimente. Fasolea tanara de sezon are nevoie acum doar de o gatire scurta, e bine sa le servim cu putina muscatura.
Ingrediente
- Fasole verde 300 g
- ulei de arahide 2 linguri
- rădăcină de ghimbir bucată de mărimea degetului mare, tăiată în fâșii lungi și subțiri
- usturoi 1 cuișoare, tocat mărunt
- fulgi de chilli o ciupitura
- seminte de mustar negru 2 lingurite
Metodă
-
Pasul 1
Se fierbe fasolea timp de 2 minute in apa clocotita apoi se clateste in apa rece si se scurg. Se încălzește uleiul și se fierbe ghimbirul și usturoiul timp de 2 minute – nu-l lăsa să se ardă. Dați puțin focul, adăugați ardeiul iute și semințele de muștar, apoi amestecați până când semințele încep să pătrundă. Se adauga fasolea si se incalzeste.
#Fasole #verde #condimentată #indiană