Skip to content

Tipul bucătăriei:

19302

Fasole verde condimentată indiană

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Fasolea verde este folie perfectă pentru condimente. Fasolea tanara de sezon are nevoie acum doar de o gatire scurta, e bine sa le servim cu putina muscatura.


Ingrediente

  • Fasole verde 300 g
  • ulei de arahide 2 linguri
  • rădăcină de ghimbir bucată de mărimea degetului mare, tăiată în fâșii lungi și subțiri
  • usturoi 1 cuișoare, tocat mărunt
  • fulgi de chilli o ciupitura
  • seminte de mustar negru 2 lingurite

Metodă

  • Pasul 1

    Se fierbe fasolea timp de 2 minute in apa clocotita apoi se clateste in apa rece si se scurg. Se încălzește uleiul și se fierbe ghimbirul și usturoiul timp de 2 minute – nu-l lăsa să se ardă. Dați puțin focul, adăugați ardeiul iute și semințele de muștar, apoi amestecați până când semințele încep să pătrundă. Se adauga fasolea si se incalzeste.

#Fasole #verde #condimentată #indiană
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *