Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de tăiței Szechuan cu creveți

Fidea de creveți Szechuan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 1
  • Uşor

Aceste fidea fierbinți și picante în stil chinezesc durează doar 15 minute pentru a fi preparate, astfel încât să facă o masă rapidă și ușoară la jumătatea săptămânii, dacă sunteți blocat pentru timp sau doriți niște mâncare rapidă sănătoasă


Ingrediente

  • ulei de arahide
  • Boabe de piper Szechuan 1/4 linguriță, măcinată
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • ghimbir ras pentru a face 1 lingurita
  • ardei iute roșu 1 mic, însămânțat și tăiat cubulețe
  • pak choi 1, mărunțită
  • ceapa verde 4, tăiat și tăiat felii
  • creveti rege decojiti 100g
  • taitei de ou fine 100g, fiert
  • sos de soia 2 lingurițe
  • otet de orez 1 linguriță

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți 1 linguriță de ulei într-un wok și adăugați piperul szechuan măcinat, usturoiul, ghimbirul și ardeiul iute. Se amestecă câteva minute până se parfumează.

  • Pasul 2

    Adăugați pak choi, 3 din ceapa de primăvară și creveții și gătiți timp de 2-3 minute până când creveții devin roz.

  • Pasul 3

    Adăugați tăiței și aruncați pentru a reîncălzi. Adăugați sosul de soia și oțetul și gătiți un minut până când creveții sunt gătiti complet și tăiței sunt fierbinți. Se presară cu ceapa de primăvară rămasă pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 301
  • Gras 6.4g
  • Saturează 1.2g
  • Carbohidrați 32.2g
  • Zaharuri 5.3g
  • Fibră 4.5g
  • Proteină 26.4g
  • Sare 2.2g
.
#Fidea #creveți #Szechuan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *