Skip to content

Tipul bucătăriei:

Un bol de tăiței de pui cu lămâie și chilli

Fidea lipicioasă de pui cu lămâie și chilli

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Recreează un chinezesc la pachet acasă, cu bonusul de a ști exact ce conține! Acest fel de mâncare sănătos cu tăiței are un sos lipicios de lămâie, ardei iute și miere, cu mult pui suculent.


Pregătiți acești tăiței de pui cu lămâie și ardei iute, apoi consultați puiul nostru cu ardei iute, puiul prăjit cu ghimbir, puiul din Szechuan și mai multe rețete de prăjiți.

Ingrediente

  • fidea de ou cu fir 100 g
  • piept de pui fara piele 2, tăiate în fâșii
  • faina de porumb 1 lingura
  • ulei
  • ceapa verde 4, mărunțit
  • mange tout 50 g, tocat
  • ardei roșu 1, feliat
  • sos de soia 2 linguri
  • lămâie 1, suc
  • Miere 1 lingura
  • sos chilli iute sau dulce 2 linguri (alegeți ce preferi)

Metodă

  • Pasul 1

    Gătiți tăițeii urmând instrucțiunile de pe pachet. Se amestecă puiul cu făina de porumb și niște condimente. Se încălzește 1 lingură de ulei într-un wok antiaderent sau într-o tigaie mare și se prăjește puiul până devine auriu. Scoateți puiul, apoi adăugați legumele în tigaie, păstrând niște ceapă primăvară și amestecați timp de câteva minute.

  • Pasul 2

    Adăugați înapoi puiul și sosul de lămâie, miere și ardei iute, plus un strop de apă și barbotați câteva minute până când obțineți un sos. Se amestecă cu tăițeii și se presară peste ceapa de primăvară rămasă pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 477
  • Gras 11.7g
  • Carbohidrați 54.1g
  • Fibră 3.6g
  • Proteină 42.3g
  • Sare 4.17g
#Fidea #lipicioasă #pui #lămâie #și #chilli
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *