Tipul bucătăriei:

Rețetă de carne de porc chimichurri

Filet de porc chimichurri cu ridichi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 2
  • Uşor

Chimichurri este un sos sud-american consumat de obicei cu carne și făcut din ierburi, ulei, oțet și ceapă – iată-l stropit peste cotlet de porc pentru o cină rapidă de 20 de minute


Încercați filetul nostru de porc chimichurri, apoi verificați mai multe rețete de porc.

Ingrediente

  • coriandru o grămadă mică
  • oregano uscat 1 linguriță
  • echalion șalotă 1 mic, înjumătățit
  • ardei iute verde ½, însămânțat, dacă doriți
  • otet de vin rosu 1 lingură
  • ulei de masline 1 lingură, plus o stropire
  • filete de porc 4
  • ridichi 200g
  • salată verde a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Folosind un blender, amestecați coriandrul (tulpini și tot), jumătate de oregano uscat, tot șalotă și ardei iute verde până când sunt tocate mărunt. Se toarnă oțetul de vin roșu, jumătate din uleiul de măsline și un strop de apă. Blitz la un sos verde viu. Condimentați după gust – doriți ca chimichurri să aibă un nivel bun de aciditate pentru a tăia carnea de porc.

  • Pasul 2

    Frecați uleiul rămas în filete și condimentați pe ambele părți. Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mare. Se prăjește carnea de porc timp de 5 minute pe o parte, se răstoarnă, apoi se adaugă ridichile în tigaie. Stropiți ridichile cu un strop de ulei și presărați oregano rămas. Se prăjește 4-5 minute sau până când carnea de porc este gătită.

  • Pasul 3

    Împărțiți între două farfurii, stropiți peste chimichurri și serviți cu o salată verde.

Informatii nutritionale

  • Kcals 245
  • Gras 11.1g
  • Saturează 2.7g
  • Carbohidrați 2.6g
  • Zaharuri 2.6g
  • Fibră 2.2g
  • Proteină 32.4g
  • Sare 0,3g
.
#Filet #porc #chimichurri #ridichi
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast