Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă sănătoasă Flapjack pentru Flapjacks cu ovăz fructat

Flapjacks sănătoși de ovăz

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • taie în 12 pătrate
  • Uşor

Ura pentru flapjacks, acea delicioasă la cuptor, pe care oricine o poate stăpâni. Fă-ți al tău un om mai sănătos cu întâlnirea cu fructe, sultana și migdalele iau o rețetă clasică


Bucurați-vă de aceste flapjacks fructate ca o gustare sănătoasă, apoi consultați rețeta noastră de flapjacks clasici, flapjacks vegani și mai multe rețete de flapjack.

De ce nu încercați și mai multe dintre rețetele noastre sănătoase de mic dejun, cum ar fi aceste prăjituri sănătoase, briose sănătoase, pâine sănătoasă cu banane și granola sănătoasă.

Ingrediente

  • date medjool 180g, fără sâmburi și tocat
  • sultane 3 linguri
  • unt 100g
  • Miere 5 linguri
  • unt de migdale 2 linguri
  • terci de ovăz 200g
  • semințe de dovleac 3 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5 și linia a 20 x 30 formă de copt dreptunghiulară cu o bandă largă de Hârtie de copt.

  • Pasul 2

    A pune Intalnirile, sultane, unt, Miere și un vârf de sare într-o tigaie mică și amestecă până se topește. Fierbeti la foc mic, amestecand 2 minute pana cand este lucios. Add unt de migdale și se amestecă până se topește apoi se adaugă ovăz și semințe și amestecați până se încorporează complet.

  • Pasul 3

    Add unt de migdale și se amestecă până se topește apoi se adaugă ovăz și semințe. Spoon amestecul flapjack în cutie și presa jos la nivel a ieșit și comprimați (un tocător de cartofi este bun pentru asta). Se coace la cuptor pentru 18-20 minute până devin aurii.

  • Pasul 4

    Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în cutie timp de 15 minute înainte de tăierea în 12 pătrate (este mai ușor de tăiat când este puțin cald). Va păstra într-o cutie etanșă la aer sau învelită în hârtie de copt și folie timp de 4-5 zile.

.
#Flapjacks #sănătoși #ovăz
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *