Tipul bucătăriei:
Flapjacks vegani
- face 15
- Uşor
Aceste bare de mic dejun fără lactate folosesc curmale și unt de nuci pentru a se menține împreună. Experimentați cu diferite semințe și nuci în următorul dvs. lot de flapjacks și folosiți agave pentru o versiune vegană.
Încercați aceste flapjacks vegani pentru o delicioasă delicioasă fără lactate, apoi verificați-ne rulouri vegane de scorțișoară, fursecuri vegane, chifle vegane încrucișate și pâine scurtă vegană.
De asemenea, avem mai multe prăjituri delicioase folosind ovăz, inclusiv aceste prăjituri sănătoase și bare de granola.
Ingrediente
- curmale moi 160g, tocat
- unt de arahide sau de migdale neted 60g
- sirop de agave 40g, (folosiți miere pentru o versiune non-vegană)
- seminte de floarea soarelui 4 linguri
- semințe chia 4 linguri
- terci de ovăz 100g
- arahide prăjite sau migdale 50g, tocate aproximativ
Metodă
-
Pasul 1
Blitz curmalele într-un robot de bucătărie până când sunt tocate mărunt și acestea s-au reunit într-o bilă / pastă. Adăugați 1 lingură de apă clocotită dacă nu se lipesc. Încălziți foarte ușor untul de nuci și mierea într-o tigaie până când devine un amestec neted, care poate fi preluat.
-
Pasul 2
Se amestecă toate ingredientele rămase și curmalele într-un castron mare, apoi se toarnă peste amestecul de unt de nuci și miere. Se amestecă foarte bine (frământând cu mâinile pentru a sparge curmale) până când totul este distribuit uniform.
-
Pasul 3
Căptușiți o cutie sau un recipient pătrat de 20 cm cu pergament de copt și încingeți amestecul. Apăsați amestecul în părți și împachetați-l cu partea din spate a unei linguri. Acoperiți și răciți timp de 20 de minute, înainte de a tăia în bare. Păstrați barele în frigider sau într-un recipient etanș pentru 3 zile sau congelați și dezghețați peste noapte la temperatura camerei dacă doriți să le păstrați mai mult timp.
Informatii nutritionale
- Kcals 145
- Gras 6.9g
- Saturează 1.2g
- Carbohidrați 15.1g
- Zaharuri 9.2g
- Fibră 2.7g
- Proteină 4.4g
- Sare 0,1g