Tipul bucătăriei:
Friptură de pesto cu roșii balsamice
- servește 1
- Un mic efort
Ștergeți borcanul și pregătiți-vă propriul pesto proaspăt, pentru ca acesta să fie unul fără conținut de calorii, fără gluten. Acest fel de mâncărură de filet și de roșii ascuțite este rapid și ușor și durează doar 20 de minute pentru a bate
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- usturoi 1 cuișor, zdrobit
- busuioc o grămadă, frunze culese
- otet de vin alb 1 linguriță
- ulei de masline
- friptură de muschi 1 aproximativ 150g, tăiat din toate grăsimile
- nuci de pin 1 linguriță, prăjită
- parmezan ras pentru a face 1 lingurita
- roșii cherry viță de vie 100g
- oțet balsamic 1 lingură
- Salata racheta a servi
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă jumătate de usturoi, câteva frunze de busuioc, oțetul, 1 linguriță de ulei și o măcinare de piper. Se toarnă peste friptură și se lasă la marinat cel puțin 30 de minute sau mai mult în frigider.
-
Pasul 2
Aduceți friptura la temperatura camerei. Puneți nucile de pin, parmezanul, busuiocul și usturoiul rămase, 1 linguriță de ulei și 1 lingură de apă într-un blender mic și bateți până se omogenizează. Sezon. Încălziți o tigaie la grătar, scoateți friptura din marinată și gătiți timp de 2-4 minute pe fiecare parte sau mai mult, dacă doriți. Odihniți-vă sub folie.
-
Pasul 3
Puneți roșiile într-o tigaie cu balsamic și gătiți ușor până când încep să se spargă. Puneți friptura și roșiile pe o farfurie. Stropiți cu restul de balsamic și adăugați pesto
Informatii nutritionale
- Kcals 355
- Gras 20.1g
- Saturează 5.9g
- Carbohidrați 8.3g
- Zaharuri 6g
- Fibră 1.7g
- Proteină 34.3g