Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de miel tandoori cu salată de varză

Fripturi de miel Tandoori cu râșcă cu vârf de ardei iute

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această rețetă de fripturi de miel tandoori cu răguță cu vârf de ardei iute îndeplinește toate cutiile, deoarece are un conținut scăzut de calorii, grăsimi, zahăr, sare și proteine. În plus, este foarte ușor de făcut


Ingrediente

  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • ghimbir bucata de marimea degetului mare, curatata si rasa
  • amestec de condimente tandoori masala 1 lingura
  • turmeric măcinat ½ linguriță
  • chimen măcinat ½ linguriță
  • iaurt fără grăsimi 100 g, plus 4 linguri
  • lămâie 1, suc și zestă
  • fripturi pulpe de miel 4 (aproximativ 100 g fiecare), curățate de grăsime
  • mentă un pumn de frunze, tocate

LEGĂ DE IEI

  • ardei rosu 1, feliate fin
  • morcovi 2, decojite și tocate
  • varza rosie 1/4, feliate fin
  • ceapa verde 2, mărunțit
  • ardei iute roșu 1-2, cu semințe și tăiate mărunt
  • ulei de arahide 2 lingurite

Metodă

  • Pasul 1

    Faceți marinada pentru miel amestecând usturoiul, ghimbirul, condimentele, 100 g iaurt, jumătate din suc de lămâie și niște condimente. Se toarnă peste fripturile de miel și se masează bine. Acoperiți și răciți timp de 2 ore sau peste noapte dacă puteți.

  • Pasul 2

    Pentru a face slaw, amestecați toate ingredientele împreună cu niște condimente și o stoarcere bună din lămâia rămasă. Amesteca cele 4 linguri de iaurt cu menta, putina coaja de lamaie si asezoneaza.

  • Pasul 3

    Încinge o tigaie sau grătarul la fierbinte. Scoateți fripturile din marinadă, lăsând să picure excesul. Încărcați mielul timp de 4 minute pe fiecare parte sau mai mult dacă doriți. Se serveste cu iaurt de chilli si iaurt cu menta.

Informatii nutritionale

  • Kcals 241
  • Gras 8.8g
  • Saturate 3g
  • Carbohidrați 12.6g
  • Zaharuri 11.7g
  • Fibră 4.4g
  • Proteină 25.6g
  • Sare 0,4g
.
#Fripturi #miel #Tandoori #râșcă #vârf #ardei #iute
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *