Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Reteta Cotlete Toscane de Porc

Fripturi de porc toscane

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 3
  • Uşor

Această rețetă de fripturi de porc toscane îndeplinește toate căsuțele. Are un conținut scăzut de calorii, grăsimi, zahăr, sare și bogat în proteine


*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor industriei

Ingrediente

  • pulverizați ulei de măsline
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • roșii prune 6, tocat
  • oțet balsamic 1 lingura
  • lămâie ½, cu coaja si zeama
  • capere mici 1 lingura
  • verdeață sau spanac sau kale 150 g
  • fasole de unt Tavă de 400 g, clătită și scursă
  • fripturi de muschi de porc 3 (aproximativ 100 g fiecare), curățate de toată grăsimea
  • oregano o mână, tocată
  • busuioc o mână, tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește un strop de ulei într-o tigaie și se prăjește jumătate de usturoi timp de un minut. Adaugati rosiile, otetul, un strop de apa, coaja de lamaie si caperele si fierbeti 2-3 minute, pentru a se inmuia. Se lasa la racit.

  • Pasul 2

    Într-o altă tigaie, prăjiți usturoiul rămas într-un strop de ulei. Adăugați verdeața, fasolea de unt și sucul de lămâie cu un strop de apă, dacă este nevoie, pentru a se ofili verdeața. Asezoneaza bine.

  • Pasul 3

    Se condimentează cotletele de porc și se stropesc cu puțin ulei de măsline. Cotletele de porc la gratar timp de 2-4 minute pe fiecare parte, pana sunt fierte. Adăugați oregano și busuioc la roșii și asezonați. Împărțiți verdeața și fasolea în 3 farfurii sau boluri. Acoperiți cu fripturile de porc și gustul de roșii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 229
  • Gras 4.2g
  • Saturate 1.1g
  • Carbohidrați 16.3g
  • Zaharuri 6.6g
  • Fibră 6.2g
  • Proteină 28.3g
  • Sare 0,4g
.
#Fripturi #porc #toscane
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *