Skip to content

Tipul bucătăriei:

Frittata de cartofi dulci și broccoli

Frittata de cartofi dulci și broccoli

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această frittată de legume rapidă și ușoară este perfectă pentru o cină rapidă și sănătoasă în timpul săptămânii – brânza de capră adăugată îi conferă o textură mai cremoasă și o face să se simtă mai degrabă un răsfăț.


Ingrediente

  • cartof dulce 1, decojite și tăiate cubulețe mici
  • brocoli ½ cap, tăiat în buchețe mici
  • ulei de masline
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • ouă 2, bătut
  • brânză moale de capră 50 g
  • salată a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Fierbeți cartofii dulci în apă clocotită aproximativ 8-10 minute până se înmoaie, adăugând broccoli în ultimele 5 minute. Scurgeți bine. Încinge puțin ulei într-o tigaie mică și adâncă și adaugă usturoiul, cartofii dulci și broccoli. Se amestecă apoi se întinde legumele într-un strat uniform în tigaie și se toarnă peste ou. Gătiți până când fundul se întărește și apoi ungeți cu brânză de capră și grătar foarte scurt până când tocmai se fixează. Se serveste cu salata, sau intr-o paine pitta integrala cu salata.

Informatii nutritionale

  • Kcals 300
  • Carbohidrați 21g
  • Proteină 16.3g
  • Gras 17.3g
  • Saturate 6g
#Frittata #cartofi #dulci #și #broccoli
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *