Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Galuste cu carne de porc si creveti

Galuste de porc si creveti

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 24
  • Uşor

Aflați cum să faceți găluște chinezești aburite cu instrucțiunile noastre ușoare de rețetă pas cu pas. Pachetele mici și delicioase de carne și pește suculente, cu un picior de ardei iute și ghimbir, aceste găluște sunt preferatele dim sum.


Vrei să știi cum să faci găluște chinezești? Încercați rețeta noastră de găluște aici, cu ajutorul pas cu pas din bucătăria noastră de testare.

Consultați, de asemenea, mai multe rețete chinezești, cum ar fi găluștele noastre cu supă chinezească, găluștele de porc și găluștele siu mai.

Ingrediente

  • frunze de coriandru o mână mică
  • castane de apă 75g, scurs
  • carne de porc macră tocată 150 g
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobită
  • ghimbir bucată de 3 cm, decojită
  • creveți cruzi decojiti 150 g
  • ceapa verde 3, feliate
  • faina de porumb 1 lingură grămadă
  • sos de soia 1 lingura
  • vin de orez 1 lingura
  • ulei de susan ½ linguriță
  • găluște sau ambalaje wonton 24

SOS DE MUMERIE

  • sos de soia 3 linguri
  • otet de orez 1 lingura
  • zahăr tos goden 1 lingura
  • ulei de susan 1 lingura
  • ardei iute roșu ½, tocat fin

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați mărunt coriandru și castanul de apă.

  • Pasul 2

    Se varsa intr-un bol cu ​​carnea de porc, usturoiul si se rade in ghimbir.

  • Pasul 3

    Devein creveții apoi tocați mărunt și adăugați-i în bol.

  • Pasul 4

    Adaugati ceapa primavara, faina de porumb, sosul de soia, vinul de orez si uleiul de susan.

  • Pasul 5

    Amesteca totul bine cu mainile.

  • Pasul 6

    Puneți un înveliș de găluște pe palma unei mâini și puneți 2 linguri de amestec în el. Înfășurați cutia de găluște, lăsând partea de sus deschisă. Continuați cu toate ambalajele, păstrând pe o tavă de plastic sau o foaie de copt pudrată cu făină de porumb. Apăsați ușor în jos, astfel încât fundul să fie plat.

  • Pasul 7

    Umpleți un wok sau o tigaie cu câțiva centimetri de apă și aduceți la fierbere. Pune niște căptușeli pentru aburi sau hârtie de copt cu găuri înfipte în partea de jos a unui aparat de aburi de bambus. Așezați găluștele deasupra hârtiei, astfel încât să nu se atingă. Acoperiți și gătiți la abur timp de 6-8 minute până când sunt fierte. Amestecați ingredientele pentru sosul de scufundare și serviți cu găluște.

Informatii nutritionale

  • Kcals 45
  • Gras 1g
  • Saturate 0,3g
  • Carbohidrați 5.7g
  • Fibră 0,2g
  • Proteină 3.3g
  • Sare 0,6g
#Galuste #porc #creveti
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *