Tipul bucătăriei:
Ghivece cu tăiței soba cu legume
- serveste 2
- Uşor
Faceți acești tăiței colorați, plini de nutrienți, pentru un prânz sănătos la desko. Combustibil perfect pentru întoarcerea la școală, gata în doar 20 de minute
Ingrediente
- tăiței soba uscati 100 g
- ulei de susan 1 lingura
- edamame 50 g
- broccoli mov încolțit 50 g, tăiate și albite
- morcovi 2, decojite și tăiate în bețe de chibrit
- castravete ½, semințe și tăiate în bețișoare de chibrit
- ridichi 50 g, tăiate și feliate
- ceapa verde 2, feliate
- coriandru o grămadă, tocată pentru a servi
- seminte de susan prajite a servi
ÎMBRACȚIE
- Sriracha 1 lingura
- sos de soia 1 lingura
- otet de orez 1 lingura
- lămâie verde ½, suc
- ghimbir tocat pentru a face 1 lingura
- usturoi ½ cățel, zdrobit (opțional)
Metodă
-
Pasul 1
Gătiți tăițeii soba acoperind cu apă clocotită timp de 4-5 minute până se înmoaie, scurgeți și clătiți în apă rece. Se amestecă tăițeii cu uleiul de susan. Se amestecă ingredientele pentru dressing și se amestecă cu toate legumele și tăițeii scurți într-un castron mare. Împărțiți între 2 boluri, sau oale, împrăștiați cu coriandru și câteva semințe de susan pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 307
- Gras 4.4g
- Saturate 0,6g
- Carbohidrați 50,9g
- Fibră 7.1g
- Proteină 12.4g
- Sare 2.5g
#Ghivece #tăiței #soba #legume