Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de salată de cartofi dulci cu cereale mixte

Gochujang fript cartof dulce cu salată mixtă de cereale

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Împachetați o mulțime de textură în această salată vegetariană cu conținut scăzut de calorii, cu cartofi dulci prăjiți, boabe amestecate, ridichi și castraveți și ridicați cu un dressing coreean puternic


nutriționistul cu măsline Kerry Torrens despre beneficiile gochujang … Studiile sugerează că ingredientele pastei de ardei din Coreea pot ajuta la controlul apetitului, la creșterea caloriilor arse și la încetinirea impactului carbohidraților asupra zahărului din sânge – datorită, în parte, compusului activ numit capsaicină, găsit în ardeii iute. Alte beneficii provin din soia fermentată, bogată în genisteină: aceasta ajută la menținerea flexibilității vaselor de sânge și la scăderea riscului de hipertensiune arterială. ”

Ingrediente

  • ulei vegetal 2 lingurițe
  • cartofi dulci 2 mici, tăiate în pene
  • gochujang 1 lingură, plus 2 lingurițe pentru pansament
  • otet de orez 1 lingură
  • boabe mixte fierte Pungă de 250g
  • ridichi o mână, în patru
  • castravete 1⁄4, tocat
  • ardei rosu 1⁄2, feliat
  • coriandru 1⁄2 o grămadă mică, ruptă
  • seminte de susan 1 lingură, prăjită

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Se toarnă uleiul și cartofii dulci într-un castron cu ceva condiment și aruncați foarte bine. Trageți pe o tavă de copt și prăjiți-le timp de 25 de minute până când începeți să se înmoaie și să devină crocant. Scoateți din cuptor și periați fiecare pană cu niște gochujang, apoi reveniți la cuptor pentru încă 10-15 minute sau până când sunt fierte și carbonizate la margini.

  • Pasul 2

    Pentru dressing, amestecați 2 lingurițe de gochujang cu 50 ml de apă, oțetul de orez și puțin condiment într-un castron mare. Încălziți boabele amestecate urmând instrucțiunile ambalajului, încingeți în castron și aruncați foarte bine. Se lasă să se răcească, apoi se amestecă prin ridichi, castravete, piper și coriandru. Se îngrămădesc pe farfurii, apoi se acoperă cu pene de cartof dulce și o stropire de semințe de susan prăjite.

Informatii nutritionale

  • Kcals 483
  • Gras 15.8g
  • Saturează 2.5g
  • Carbohidrați 65.4g
  • Zaharuri 20.2g
  • Fibră 12g
  • Proteină 13.8g
  • Sare 0,7g
.
#Gochujang #fript #cartof #dulce #salată #mixtă #cereale
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *