Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de frigarui Halloumi cu vinete

Halloumi, frigarui de rosii si vinete

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Faceți o marinadă ușoară pentru frigăruile de halloumi vegetariene la grătar. Adauga rosiile si vinetele si gratarul pe gratar. Îngrămădite pe pâine cu crusta, acestea vor fi un succes.


Ingrediente

  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • pătrunjel ½ buchet, tocat
  • capere 2 linguri, clătite și tocate grosier
  • lămâie ½, suc
  • ulei de masline
  • roșii cherry 6
  • halloumi cu conținut scăzut de grăsimi 100 g, cuburi
  • Vânătă 1 mic, tăiat în cuburi de 2 cm
  • pâine crustă a servi
  • rachetă o mână

Metodă

  • Pasul 1

    Bateți usturoiul cu pătrunjelul, caperele, zeama de lămâie, 2 linguri ulei, apoi condimentați. Scoateți și rezervați 2 linguri, apoi amestecați marinada rămasă cu roșiile, vinetele și halloumi. Se condimentează, apoi se lasă cel puțin 20 de minute.

  • Pasul 2

    Așezați pe frigărui. Se încălzește un grătar și se prăjesc frigăruile timp de 2-3 minute pe fiecare parte, până când roșiile încep să spargă și halloumi-ul devine auriu. Puneți-l pe pâine crustă și serviți cu frunze de rucola și cu marinada rămasă turnată peste.

Informatii nutritionale

  • Kcals 276
  • Gras 19.9g
  • Carbohidrați 6.5g
  • Fibră 5.1g
  • Proteină 15.1g
  • Sare 1.9g
#Halloumi #frigarui #rosii #vinete
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *