Skip to content

Tipul bucătăriei:

hash de rădăcină de legume

Hash din rădăcină

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Acest hash de legume cu rădăcină este perfect în orice moment al zilei. Este ușor de făcut, vegetarian și are sub 500 de calorii


Ingrediente

  • morcovi 3
  • păstârnac 2
  • suedez 200 g bucată
  • cartof dulce 1 mediu
  • ulei pentru prăjit
  • ceapă 1, tăiat cubulețe
  • usturoi 1 cuișoare, tocat
  • pătrunjel cu frunze plate tocate fin pentru a face 2 linguri
  • ouă 2, braconat pentru a servi
  • sos de chili a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Curățați și tocați morcovii, păstârnacul, soia și cartofii dulci în cuburi de 1 cm. Gatiti in apa clocotita cu sare timp de 4 minute, apoi scurgeti si uscati la abur intr-o strecuratoare timp de un minut. Încinge 1 linguriță de ulei într-o tigaie antiaderentă și prăjește legumele timp de 5-10 minute până când devin aurii și marginile devin crocante. Adăugați ceapa, prăjiți încă un minut, apoi adăugați usturoiul. Se condimentează foarte bine și se amestecă pătrunjelul. Împărțiți în farfurii, acoperiți cu un ou poșat și serviți cu sos chilli, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 309
  • Gras 4.5g
  • Saturate 0,8g
  • Carbohidrați 51.2g
  • Fibră 19.9g
  • Proteină 5.9g
  • Sare 1.3g
.
#Hash #din #rădăcină
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *