Skip to content

Tipul bucătăriei:

Lasagna de dovlecei într-un vas pătrat alb de copt deasupra unui prosop de ceai în carouri verzi

Lasagna cu dovlecei

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această variantă vegetariană a unui favorit al familiei este perfectă dacă încercați să reduceți consumul de carne și este gata în doar 30 de minute, făcându-l suficient de rapid pentru a găti la mijlocul săptămânii.


Încearcă această lasagna cu dovlecei, apoi verifică-ne lasagna vegană, lasagna de vinete și lasagna de dovlecei.

Ingrediente

  • ceapă 1, feliate fin
  • ulei pentru prăjit
  • dovleac 500 g, decojite și tăiate în cuburi mici
  • scorţişoară o ciupitura
  • nucşoară
  • lapte 100 ml
  • spanac congelat 150 g
  • foi de lasagne proaspete 3
  • mozzarella 1 minge, aproximativ 125g

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți ceapa în puțin ulei până se înmoaie, adăugați dovleceii și prăjiți până se înmoaie și se rumenește ușor pe margini. Adauga scortisoara, nucsoara si laptele si paseaza grosier. Se incinge spanacul cu o alta rasa de nucsoara.

  • Pasul 2

    Între timp, gătiți feliile de lasagna în apă clocotită timp de 3 minute și scurgeți-le. Pune o foaie de lasagna intr-o tava mica de copt, adauga un strat de dovleac si jumatate de spanac. Sezon. Adăugați un alt strat de lasagne și restul de dovleac și spanac. Se condimentează și se urmărește cu un ultim strat de lasagna. Rupeți mozzarella în bucăți și împrăștiați-o peste foaia finală, grătar scurt până când mozzarella face bule și se rumenește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 476
  • Gras 20.2g
  • Saturate 9.3g
  • Carbohidrați 53.2g
  • Proteină 23.6g
#Lasagna #dovlecei
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *