Tipul bucătăriei:
Macrou cu condiment indian cu salată de roșii
- serveste 2
- Uşor
Această rețetă de macrou condimentat cu indian cu salată de roșii este cu conținut scăzut de calorii, fără gluten și gata în doar 20 de minute
Încercați acest macrou cu condiment indian cu salată de roșii, apoi verificați supa noastră de roșii, pastele cu roșii, salata clasică de roșii și mai multe rețete de roșii.
*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor industriei
Ingrediente
- ulei de arahide
- garam masala 1 lingura
- curcumă o ciupitura
- praf de ardei iute o ciupitura
- macrou 2 fileuri, dezosate
- roșii de moștenire 150 g de amestecat
- ardei iute verde 1, însămânțată și tăiată mărunt
- șalotă 1 mic, tăiat mărunt
- naut Tavă de 400 g, clătită și scursă
- suc de lamaie sau felii de lamaie a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încinge grătarul la mare. Amesteca 1 lingurita ulei de arahide cu garam masala, turmeric si pudra de chilli. Se condimentează peste tot fileurile de macrou, apoi se unge cu uleiul condimentat.
-
Pasul 2
Tăiați mărunt roșiile pe o mandolină sau cu un cuțit ascuțit sau înjumătățiți dacă sunt mici. Aruncați ardeiul verde, eșalota și năutul cu sucul de lămâie și asezonați. Încorporați ușor feliile și jumătățile de roșii. Îngrămădești între două farfurii. Macroul la grătar timp de 4 minute până este fiert. Adăugați în farfurii cu niște felii de lămâie.
Informatii nutritionale
- Kcals 414
- Gras 22.2g
- Saturate 4.5g
- Carbohidrați 24.2g
- Zaharuri 5.1g
- Fibră 8.3g
- Proteină 25.2g
- Sare 0,3g