Tipul bucătăriei:
Mămăligă la grătar cu ciuperci balsamice
- serveste 2
- Uşor
Mămăliga gata preparată este cel mai bun ingredient pentru dulapul magazinului dacă doriți să pregătiți o rețetă italiană în câteva minute. Odată cu eliminarea faff-ului de a vă face singur, este rapid și reconfortant și face o schimbare față de orezul sau pastele obișnuite. Ciupercile prăjite rapid cu oțet balsamic fac un fel principal vegetarian gustos pentru doi
Ingrediente
- ulei de masline
- ciuperci de castan 250 g, tăiate și feliate
- usturoi 2 cuișoare, tocate
- oțet balsamic 2 linguri
- zahar brun 1 lingura
- mămăligă gata făcută pachet de 500 g
- rachetă a servi
- parmezan 30 g de ras, pentru a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încinge 2 linguri de ulei într-o tigaie mare. Adăugați ciupercile și usturoiul împreună cu un praf de sare. Gatiti la foc iute timp de 5 minute pana se rumenesc. Se amestecă oțetul cu zahărul și se toarnă peste ciuperci. Se amestecă până când amestecul devine siropos, timp de aproximativ 1-2 minute.
-
Pasul 2
Încinge o tigaie sau grătar la fierbinte. Tăiați mămăliga felii și ungeți cu puțin ulei. Se grata pe ambele parti, apoi se serveste cu ciupercile calde, o mana de rucola si cateva tale de parmezan.
Informatii nutritionale
- Kcals 389
- Carbohidrați 50.4g
- Proteină 12g
- Gras 16.8g
- Sare 1,58g
- Fibră 7g