Skip to content

Tipul bucătăriei:

7383

Mămăligă la grătar cu ciuperci balsamice

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Mămăliga gata preparată este cel mai bun ingredient pentru dulapul magazinului dacă doriți să pregătiți o rețetă italiană în câteva minute. Odată cu eliminarea faff-ului de a vă face singur, este rapid și reconfortant și face o schimbare față de orezul sau pastele obișnuite. Ciupercile prăjite rapid cu oțet balsamic fac un fel principal vegetarian gustos pentru doi


Ingrediente

  • ulei de masline
  • ciuperci de castan 250 g, tăiate și feliate
  • usturoi 2 cuișoare, tocate
  • oțet balsamic 2 linguri
  • zahar brun 1 lingura
  • mămăligă gata făcută pachet de 500 g
  • rachetă a servi
  • parmezan 30 g de ras, pentru a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge 2 linguri de ulei într-o tigaie mare. Adăugați ciupercile și usturoiul împreună cu un praf de sare. Gatiti la foc iute timp de 5 minute pana se rumenesc. Se amestecă oțetul cu zahărul și se toarnă peste ciuperci. Se amestecă până când amestecul devine siropos, timp de aproximativ 1-2 minute.

  • Pasul 2

    Încinge o tigaie sau grătar la fierbinte. Tăiați mămăliga felii și ungeți cu puțin ulei. Se grata pe ambele parti, apoi se serveste cu ciupercile calde, o mana de rucola si cateva tale de parmezan.

Informatii nutritionale

  • Kcals 389
  • Carbohidrați 50.4g
  • Proteină 12g
  • Gras 16.8g
  • Sare 1,58g
  • Fibră 7g
#Mămăligă #grătar #ciuperci #balsamice
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *