Tipul bucătăriei:
Masala de ciuperci cu orez coriandru
- serveste 3
- Uşor
Prepara cel mai bun curry de ciuperci în jumătate de oră. Această rețetă vegană rapidă făcută cu ciuperci, mazăre și spanac este ușoară atunci când mănânci sănătos sau te grăbești. Serviți cu o grămadă de orez în parte.
Preparați acest curry ușor de ciuperci pentru o cină reconfortantă, apoi consultați mai multe rețete de curry vegan, cum ar fi curry-ul nostru ușor cu spanac, năut și cartofi.
Ingrediente
- ceapă 1, tocat
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- ulei
- nuci caju o mână
- nucă de cocos uscată 2 linguri
- pasta de curry 1-2 linguri
- ciuperci 350 g, tăiate în jumătate sau în sferturi
- mazăre 100 g
- spanac 100 g
- lămâie 1, cu coaja si zeama
- coriandru o mână, tocată
- orez basmati aburit pentru a servi
Metodă
-
Pasul 1
Prăjiți ușor ceapa și usturoiul în puțin ulei în timp ce amestecați caju, nuca de cocos și pasta de curry într-un blender. Adăugați asta în ceapă și prăjiți timp de un minut. Adaugati ciupercile si un strop de apa si acoperiti cratita timp de 5 minute, amestecand o data sau de doua ori. Odată ce sunt aproape fierte, se adaugă mazărea și se fierbe 1 minut, apoi se adaugă spanacul și se amestecă. Adăugați coaja și sucul de lămâie, condimentați și adăugați un strop de apă dacă este necesar. Amesteca coriandru prin orez pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 285
- Gras 18.6g
- Carbohidrați 12.1g
- Fibră 8.5g
- Proteină 12.9g
- Sare 0,5g