Skip to content

Tipul bucătăriei:

2159

Mazăre cu verdeață

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Ne place mazărea congelată. Pentru o garnitură rapidă și ușoară, încercați această rețetă simplă de verdeață și mazăre mărunțite la fiert în stoc și vin alb.


Ingrediente

  • unt 25 g
  • ceapă 1 mic, tocat fin
  • usturoi 1 cuișoare, tocat mărunt
  • verdeaţă 300 g, mărunțit
  • vin alb o stropire
  • Mazăre congelată 200 g
  • supa ușor de pui 100 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește untul într-o tigaie mare și adâncă, apoi se adaugă ceapa și usturoiul. Gatiti 2-3 minute pana se inmoaie, dar nu se coloreaza. Se adauga verdeata si se caleste 2 minute, apoi se toarna vinul alb. Se fierbe timp de 1 minut.

  • Pasul 2

    Puneti mazarea si turnati supa de pui. Asezonați apoi acoperiți și gătiți timp de 3-4 minute, până când verdeața este ofilită și doar fragedă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 75
  • Carbohidrați 5.6g
  • Proteină 3.6g
  • Gras 4.3g
  • Sare 0,22g
  • Fibră 3.6g
#Mazăre #verdeață
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *