Tipul bucătăriei:
midii miso
- serveste 2
- Uşor
Această rețetă de midii miso este un mod rapid, ușor și sănătos de a folosi midii într-un mod nou, de inspirație asiatică
Încearcă această rețetă de midii miso, apoi verifică midii noastre cu tarhon și vermut, midii ‘njuda, tofă de midii și roșii și mai multe rețete de midii.
Ingrediente
- stoc de legume 1 litru
- ghimbir ras pentru a face 1 lingura
- pastă de supă miso 4 linguri
- ceapa verde o grămadă, feliată
- midii 1 kg, curățat și bărbile îndepărtate (aruncați orice care nu se închide)
- orez înăbușit a servi
Metodă
-
Pasul 1
Se încălzește bulionul de legume într-o cratiță mare și se adaugă ghimbirul, pasta miso și jumătate din ceapa primăvară. Aduceți la fiert, apoi adăugați scoicile. Puneți capacul și gătiți 4-5 minute până când scoicile sunt deschise. Presarati cu ceapa primavara ramasa si serviti cu orez daca doriti.
Informatii nutritionale
- Kcals 223
- Gras 6.5g
- Saturate 0,9g
- Carbohidrați 12.2g
- Fibră 3.5g
- Proteină 27.1g
- Sare 5.8g
#midii #miso