Tipul bucătăriei:

Rețetă Minestrone de primăvară

Minestrona de primăvară

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 persoane
  • Uşor

Gata în mai puțin de o oră, această ciorbă consistentă de minestrone este plină cu o mulțime de legume de primăvară și acoperită cu pancetta crocantă. În plus, are și un conținut scăzut de calorii


Ingrediente

  • pancetta cubulete Pachet de 77g
  • ceapa verde o grămadă, tăiată mărunt
  • fenicul 1 bec, înjumătățit și feliat subțire
  • usturoi 2 cuișoare, tocate
  • supă de pui 1 litru
  • fasole cannellini 2 cutii de 400 g, scurse și clătite
  • sfaturi pentru sparanghel 125g
  • mazăre de zahăr 150g, înjumătățit pe lungime
  • Mazăre congelată 100g
  • copil spanac 125g
  • parmezan 50g, ras fin, pentru a servi
  • pâine crustă a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți pancetta într-o tigaie mare antiaderentă și gătiți-o până când este crocantă și grăsimea s-a redus. Adăugați ceapa de primăvară și feniculul cu ceva condiment și gătiți ușor timp de 5 minute până când feniculul începe să se înmoaie.

  • Pasul 2

    Adăugați usturoiul și gătiți-l timp de 1 minut până când este parfumat, apoi turnați bulionul și fasolea. Aduceți la fierbere și fierbeți timp de 5 minute, apoi adăugați vârfurile de sparanghel și snapurile de zahăr și fierbeți încă 5 minute.

  • Pasul 3

    Se amestecă mazărea și spanacul și se fierbe câteva minute până când spanacul s-a ofilit, apoi se pune lingura în boluri, se acoperă cu parmezan și se servește cu pâine, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 362
  • Gras 14.8g
  • Saturează 6.5g
  • Carbohidrați 27.6g
  • Zaharuri 5.8g
  • Fibră 8.2g
  • Proteină 25.7g
  • Sare 2.9g
.
#Minestrona #primăvară
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast