Tipul bucătăriei:
Nectarine la grătar cu iaurt înghețat și fistic cu miere
- serveste 4
- Puțin efort
Această rețetă de nectarine la grătar cu iaurt înghețat și fistic cu miere este un desert ușor și rapid pentru patru persoane. În plus, are un conținut scăzut de calorii
*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- fistic decojit o mână, tocată grosier
- Miere 4 linguri
- extract de vanilie ½ linguriță
- nectarine coapte 4, înjumătățit și cu pietre
- iaurt înghețat simplu sau vanilat a servi
- frunze de menta a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încinge o tigaie la fierbinte. Prăjiți fisticul tocat într-o tigaie mică separată timp de un minut, amestecând la fiecare câteva secunde. Adăugați mierea și vanilia și barbotați timp de 30 de secunde, apoi lăsați să se răcească puțin.
-
Pasul 2
Pune jumătățile de nectarină pe tigaie timp de 3-4 minute pe fiecare parte până când se înmoaie și se carbonizează. Nu le mișcați prea mult sau se vor lipi.
-
Pasul 3
Servește nectarinele pe un platou cu o praf de froyo la mijloc. Stropiți deasupra miere de fistic și presărați cu mentă pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 108
- Gras 1.7g
- Saturate 0,2g
- Carbohidrați 20.9g
- Zaharuri 20.6g
- Fibră 1.3g
- Proteină 1.2g