Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Reteta de omleta cu fructe de mare cu ardei iute servita intr-o tigaie argintie cu o parte de sos chilli

Omletă de crab, ardei iute și ierburi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Uşor

Această omletă de crab, ardei iute și ierburi este săracă în calorii, fără gluten, bogată în proteine ​​și gata în doar 20 de minute – perfectă pentru o masă la mijlocul săptămânii


*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor industriei

Ingrediente

  • carne de crab alb 100 g
  • ardei iute roșu 1 mic, taiat cubulete
  • coriandru tocat pentru a face 1 lingura
  • mărar tocat pentru a face 1 lingura
  • arpagic tocat pentru a face 1 lingura
  • crème fraîche cu conținut scăzut de grăsimi 1 lingura
  • ouă 2
  • ulei de masline
  • salata de plante si frunze a servi
  • sos de chili pentru a servi, (deși nu dacă nu sunteți fără gluten)

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă crabul, ardeiul ardei, ierburile și crème fraîche și se condimentează bine.

  • Pasul 2

    Bateți ouăle cu niște condimente până când palid. Se încălzește 1 linguriță de ulei într-o tigaie mică și se toarnă ouăle, făcând o omletă subțire. Când omleta este abia întărită, turnați amestecul de crab, pliați în jumătate și încălziți-l timp de un minut. Serviți cu o salată de ierburi și sos chilli dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 297
  • Gras 16.9g
  • Saturate 6g
  • Carbohidrați 1.7g
  • Zaharuri 1.3g
  • Fibră 0,3g
  • Proteină 34.3g
  • Sare 1.2g
.
#Omletă #crab #ardei #iute #și #ierburi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *