Tipul bucătăriei:
Omletă de crab, ardei iute și ierburi
- serveste 1
- Uşor
Această omletă de crab, ardei iute și ierburi este săracă în calorii, fără gluten, bogată în proteine și gata în doar 20 de minute – perfectă pentru o masă la mijlocul săptămânii
*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor industriei
Ingrediente
- carne de crab alb 100 g
- ardei iute roșu 1 mic, taiat cubulete
- coriandru tocat pentru a face 1 lingura
- mărar tocat pentru a face 1 lingura
- arpagic tocat pentru a face 1 lingura
- crème fraîche cu conținut scăzut de grăsimi 1 lingura
- ouă 2
- ulei de masline
- salata de plante si frunze a servi
- sos de chili pentru a servi, (deși nu dacă nu sunteți fără gluten)
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă crabul, ardeiul ardei, ierburile și crème fraîche și se condimentează bine.
-
Pasul 2
Bateți ouăle cu niște condimente până când palid. Se încălzește 1 linguriță de ulei într-o tigaie mică și se toarnă ouăle, făcând o omletă subțire. Când omleta este abia întărită, turnați amestecul de crab, pliați în jumătate și încălziți-l timp de un minut. Serviți cu o salată de ierburi și sos chilli dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 297
- Gras 16.9g
- Saturate 6g
- Carbohidrați 1.7g
- Zaharuri 1.3g
- Fibră 0,3g
- Proteină 34.3g
- Sare 1.2g
#Omletă #crab #ardei #iute #și #ierburi