Tipul bucătăriei:
Orez cu conopida curry
- serveste 3
- Uşor
Cel mai bun mod de a face un curry de legume rapid. Un amestec între un pilaf și un curry, acest cauli fiert la tigaie este sănătos și foarte rapid de făcut. Ardeiul ardei îi dă o lovitură și garam masala și coriandru aroma sa indiană. Acoperiți cu iaurt și mai mult coriandru pentru a servi pentru a oferi o masă pentru doi, care este mai rapidă decât o mâncare la jumătatea săptămânii
Ingrediente
- garam masala 1 lingura
- fulgi de chilli o ciupitura
- conopidă 1, rupt în buchete
- ulei
- ceapă 1, tăiat în jumătate și feliat
- orez basmati fiert 250g (folositi o punga de gata gatita daca doriti)
- coriandru 1 mână, tocată
- seminte de mustar negru 1 lingura
- curcumă o ciupitura
- iaurt simplu 3-4 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Pune condimentele într-un castron cu conopida, un melc de ulei și ceapa și amestecăm. Se condimenteaza bine, se varsa intr-o tigaie si se pune un capac. Se prajesc 5 minute, agitand tigaia din cand in cand pana cand conopida si ceapa incep sa se inmoaie si se prajesc pe margini. Scoateți capacul când este moale pentru a elimina orice abur. Adăugați orezul și amestecați până se încălzește.
-
Pasul 2
Încălziți puțin ulei într-o tigaie mică și adăugați semințele de muștar și turmeric. Se încălzește până când semințele apar, apoi se răsturnează peste orez, se adaugă linguri de iaurt și se adaugă coriandru.
Informatii nutritionale
- Kcals 277
- Gras 9.1g
- Carbohidrați 37.7g
- Fibră 6.3g
- Proteină 12.3g
- Sare 0,3g