Skip to content

Tipul bucătăriei:

Ovăz peste noapte cu nucă de cocos

Ovăz peste noapte cu nucă de cocos

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Puteți înmuia ovăz în orice lapte peste noapte, dar ne place cremitatea pe care o dă laptele de cocos. Acest lucru face câteva porții pentru săptămână, astfel încât să obțineți un mic dejun sănătos care se prepară rapid dimineața.


Ingrediente

  • lapte de nucă de cocos sau de migdale cu jumătate de grăsime 600 ml
  • terci de ovăz 300 g
  • semințe chia 1 lingura
  • semințe de dovleac 1 lingura
  • Sirop din esență de arțar 1 lingura
  • scorţişoară o ciupitura

TOPPING (opțional)

  • fulgi de nucă de cocos prăjiți sau iaurt de cocos sau kiwi sau alune prăjite sau felii de banană sau fructul pasiunii sau rubarbă înăbușită deasupra

Metodă

  • Pasul 1

    Pune toate ingredientele într-un bol. Se amesteca bine, se acopera cu folie alimentara si se lasa peste noapte la frigider. Amestecați mai mult lapte pentru a servi dacă este prea tare, puneți în boluri și acoperiți cu fulgi de cocos prăjiți, mai multe semințe și fructe, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 297
  • Gras 12.7g
  • Saturate 7.2g
  • Carbohidrați 32.3g
  • Fibră 6.1g
  • Proteină 10.2g
  • Sare 0,1g
.
#Ovăz #peste #noapte #nucă #cocos
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published.