Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de pachete de pește thailandez

Pachete thailandeze de pește cocos

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Aromele de inspirație asiatică ale acestor pachete de pește cu nucă de cocos thailandeză vă asigură că puteți mânca alimente inspiratoare chiar și atunci când nu aveți timp sau vă urmăriți greutatea. Sunt gata în mai puțin de 30 de minute și mai puțin de 300 de calorii.


Ingrediente

  • broccoli cu tulpina lungă 200 g
  • pește alb durabil 2 file de grăsime, aproximativ 150 g fiecare
  • ghimbir o bucată mică, decojită și mărunțită
  • iarba de lamaie 1 tulpină, straturile exterioare lemnoase îndepărtate și tocate mărunt
  • ardei iute roșu 1, tocat fin
  • ceapa verde 3, feliate
  • lapte de cocos redus de grăsime 200 ml (restul la congelare)
  • sos de pește 2 lingurite

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se albește broccoli până când se înmoaie, apoi se scurge.

  • Pasul 2

    Rupeți 2 pătrate de hârtie de copt și 2 pătrate de folie. Așezați hârtia deasupra foliei. Puneți broccoli în centru, așezați peștele deasupra și împrăștiați peste ghimbir, iarbă de lămâie, chilli și ceapa primăvară.

  • Pasul 3

    Amestecați laptele de cocos și sosul de pește și puneți cu lingura peste fiecare bucată de pește. Strângeți într-un pachet și gătiți timp de 20 de minute sau până când peștele este gătit.

Informatii nutritionale

  • Kcals 244
  • Gras 9.1g
  • Saturate 6.6g
  • Carbohidrați 5g
  • Fibră 4g
  • Proteină 33.7g
  • Sare 1.3g
.
#Pachete #thailandeze #pește #cocos
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *