Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pâine prăjită de eglefin fumat și de spanac

Pâine prăjită de eglefin fumat și de spanac

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Una pentru cei care se maturizează cu un dinte sărat, această idee rapidă și ușoară de mic dejun este bogată în proteine ​​și plină de aromă


Verificați pâinea de secară ușor de casă pe care să o folosiți pentru toasturile din această rețetă.

Ingrediente

  • ouă 3, la temperatura camerei
  • eglefin afumat 200g
  • lapte semi-degresat 100 ml
  • copil spanac 200g
  • ulei de usturoi
  • pecorino Romano 30g, ras fin
  • pâine de secara 3 felii lungi, prăjite

Metodă

  • Pasul 1

    Aduceți o tigaie mică de apă la fierbere și coborâți ușor ouăle. Se fierbe timp de 7 minute, apoi se scoate imediat din tigaie și se aruncă în apă rece timp de câteva minute pentru a se răci. Se curăță și se lasă deoparte.

  • Pasul 2

    Pune eglefinul într-o tigaie mică și toarnă peste lapte. Completați cu apă, dacă aveți nevoie, pentru a acoperi complet peștele. Aduceți la foc mic și pocniți ușor timp de 2-3 minute până când peștele este opac și începe să pară fulgios. Scoateți din tigaie, aruncați pielea și oasele și rupeți în bucăți mari.

  • Pasul 3

    Spălați spanacul turnând un ceainic de apă peste el, printr-o sită și stoarceți toată apa folosind spatele unei linguri. Includeți într-un castron, condimentați, adăugați 1 linguriță de ulei de usturoi și ¾ de pecorino ras.

  • Pasul 4

    Puneți toastele de secară cu spanac și adăugați bucăți de eglefin. Tăiați ouăle în sferturi și adăugați-le. Se condimentează bine cu piper negru și se împrăștie peste restul de brânză, pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 273
  • Gras 11.1g
  • Saturează 2.1g
  • Carbohidrați 12.8g
  • Zaharuri 2.5g
  • Fibră 2.2g
  • Proteină 29.5g
  • Sare 1.4g
.
#Pâine #prăjită #eglefin #fumat #și #spanac
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *