Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pak choi prajit cu sos de susan

Pak choi prajit cu sos de susan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Această garnitură este plină de bunătate și gata în doar 15 minute. Îți vor plăcea tulpinile crocante ale pak choi asezonate cu sos dulce de susan


Ingrediente

  • ulei
  • rădăcină de ghimbir bucată de 1 cm, mărunțită
  • usturoi 1 cuișoare, feliat
  • pak choi 4 tăiate și tăiate în jumătăți sau felii lungi
  • seminte de susan 50 g
  • zahăr tos auriu 1 lingura
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • sos de soia 3 linguri
  • ulei de susan
  • ulei de ardei iute a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru sos, prăjiți semințele de susan într-o tigaie uscată până se colorează și miros parfumat. Zdrobiți până la o pastă cu zahărul, usturoiul și sosul de soia într-un pistil și mojar sau râșnița de condimente. Adăugați suficient ulei de susan pentru a face un sos care se poate turna.

  • Pasul 2

    Încălziți puțin ulei într-un wok și prăjiți ghimbirul și usturoiul, adăugați pak choi și prăjiți repede până când tulpinile sunt doar fragede. Se varsa pe o farfurie si se stropeste cu sosul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 219
  • Gras 19.4g
  • Saturate 2.7g
  • Carbohidrați 7.4g
  • Fibră 1.9g
  • Proteină 4.1g
  • Sare 2.19g
#Pak #choi #prajit #sos #susan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *