Tipul bucătăriei:
Pak choi prajit cu sos de susan
- serveste 4
- Puțin efort
Această garnitură este plină de bunătate și gata în doar 15 minute. Îți vor plăcea tulpinile crocante ale pak choi asezonate cu sos dulce de susan
Ingrediente
- ulei
- rădăcină de ghimbir bucată de 1 cm, mărunțită
- usturoi 1 cuișoare, feliat
- pak choi 4 tăiate și tăiate în jumătăți sau felii lungi
- seminte de susan 50 g
- zahăr tos auriu 1 lingura
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- sos de soia 3 linguri
- ulei de susan
- ulei de ardei iute a servi
Metodă
-
Pasul 1
Pentru sos, prăjiți semințele de susan într-o tigaie uscată până se colorează și miros parfumat. Zdrobiți până la o pastă cu zahărul, usturoiul și sosul de soia într-un pistil și mojar sau râșnița de condimente. Adăugați suficient ulei de susan pentru a face un sos care se poate turna.
-
Pasul 2
Încălziți puțin ulei într-un wok și prăjiți ghimbirul și usturoiul, adăugați pak choi și prăjiți repede până când tulpinile sunt doar fragede. Se varsa pe o farfurie si se stropeste cu sosul.
Informatii nutritionale
- Kcals 219
- Gras 19.4g
- Saturate 2.7g
- Carbohidrați 7.4g
- Fibră 1.9g
- Proteină 4.1g
- Sare 2.19g
#Pak #choi #prajit #sos #susan