Skip to content

Tipul bucătăriei:

salata regala de pastrav afumat si jersey

Păstrăv afumat cu Jersey Royals cald

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2

Păstrăvul este o alternativă fantastică la somon, iar această salată caldă cu aspect inteligent este rapidă, ușoară și sănătoasă – perfectă pentru o masă la mijlocul săptămânii. Sezonul Jersey Royal este din martie până în iulie, dar sunt cele mai bune în aprilie sau mai.


Ingrediente

  • Cartofi noi Jersey Royal 500 g
  • tarhon un buchet mic, tulpinile îndepărtate și frunzele tăiate
  • șalotă 1, tocat fin
  • otet de vin rosu 1 lingura
  • ulei de măsline extra virgin 2 linguri
  • ceapa verde 6, tocate fin
  • muguri de mazăre 50g (sau folosiți racheta de 50g)
  • păstrăv afumat la cald 125 g

Metodă

  • Pasul 1

    Fierbeți cartofii în apă cu sare timp de 10-15 minute până se străpunge ușor cu un cuțit. Scurgeti si cand se raceste suficient de manevrat, taiati in felii groase.

  • Pasul 2

    Se amestecă tarhonul, eșalota, oțetul de vin roșu, uleiul și condimentele. Se toarnă ¾ din ea peste cartofii călzi și se amestecă. Adăugați ceapa primăvară și lăstarii de mazăre și amestecați din nou.

  • Pasul 3

    Împărțiți în 2 farfurii și acoperiți cu păstrăvul fierbinte. Turnați sosul rămas peste și serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 392
  • Gras 17.3g
  • Carbohidrați 41,7g
  • Fibră 3.7g
  • Proteină 20.2g
  • Sare 1.1g
#Păstrăv #afumat #Jersey #Royals #cald
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *