Tipul bucătăriei:
Pastrav afumat si frittata de mazare cu salata de patrunjel si ceapa rosie
- servește 2
- Uşor
Înviorați-vă frittata cu păstrăv afumat și mazăre vibrantă pentru o masă ușoară în mijlocul săptămânii gata în mai puțin de 30 de minute
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- unt 1 lingură
- păstrăv afumat 125g, fulgi în bucăți mari
- Mazăre congelată 150g, decongelat
- ouă 4, bătut
- parmezan 25g
- arpagic 1/4 grămadă, pentru a servi
SALATĂ
- ulei de măsline extra virgin 1 lingură
- vin alb viegar 1 lingură
- zahăr o ciupitura
- ceapa rosie 11, feliat subțire
- patrunjel cu frunze plate o grămadă, ruptă
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți grătarul la mediu. Puneți o tigaie mică, rezistentă la cuptor, cu untul la foc mediu.
-
Pasul 2
Odată ce untul se face spumă, adăugați păstrăvul și prăjiți-l ușor timp de un minut.
-
Pasul 3
Adăugați mazărea în ouă, condimentați foarte bine cu sare și piper negru și turnați în tigaie.
-
Pasul 4
Se amestecă ușor, astfel încât păstrăvul și mazărea să fie distribuite uniform.
-
Pasul 5
Gatiti timp de 5 minute pana cand laturile se indeparteaza usor de tigaie.
-
Pasul 6
Radeți peste parmezan și puneți-l sub grătar timp de 2-3 minute până când devine auriu și tocmai ați pus.
-
Pasul 7
Pentru a face salata, amestecați uleiul și oțetul cu zahărul, apoi condimentați și aruncați cu ceapa și pătrunjelul.
-
Pasul 8
Presărați arpagicul peste frittata și serviți cu salată.
Informatii nutritionale
- Kcals 469
- Gras 28.2g
- Saturează 10.3g
- Carbohidrați 15g
- Zaharuri 9.6g
- Fibră 6.9g
- Proteină 35.4g
- Sare 1.8g