Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Frittata de păstrăv afumat cu mazăre și pătrunjel și salată de ceapă roșie

Pastrav afumat si frittata de mazare cu salata de patrunjel si ceapa rosie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Înviorați-vă frittata cu păstrăv afumat și mazăre vibrantă pentru o masă ușoară în mijlocul săptămânii gata în mai puțin de 30 de minute


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • unt 1 lingură
  • păstrăv afumat 125g, fulgi în bucăți mari
  • Mazăre congelată 150g, decongelat
  • ouă 4, bătut
  • parmezan 25g
  • arpagic 1/4 grămadă, pentru a servi

SALATĂ

  • ulei de măsline extra virgin 1 lingură
  • vin alb viegar 1 lingură
  • zahăr o ciupitura
  • ceapa rosie 11, feliat subțire
  • patrunjel cu frunze plate o grămadă, ruptă

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți grătarul la mediu. Puneți o tigaie mică, rezistentă la cuptor, cu untul la foc mediu.

  • Pasul 2

    Odată ce untul se face spumă, adăugați păstrăvul și prăjiți-l ușor timp de un minut.

  • Pasul 3

    Adăugați mazărea în ouă, condimentați foarte bine cu sare și piper negru și turnați în tigaie.

  • Pasul 4

    Se amestecă ușor, astfel încât păstrăvul și mazărea să fie distribuite uniform.

  • Pasul 5

    Gatiti timp de 5 minute pana cand laturile se indeparteaza usor de tigaie.

  • Pasul 6

    Radeți peste parmezan și puneți-l sub grătar timp de 2-3 minute până când devine auriu și tocmai ați pus.

  • Pasul 7

    Pentru a face salata, amestecați uleiul și oțetul cu zahărul, apoi condimentați și aruncați cu ceapa și pătrunjelul.

  • Pasul 8

    Presărați arpagicul peste frittata și serviți cu salată.

Informatii nutritionale

  • Kcals 469
  • Gras 28.2g
  • Saturează 10.3g
  • Carbohidrați 15g
  • Zaharuri 9.6g
  • Fibră 6.9g
  • Proteină 35.4g
  • Sare 1.8g
.
#Pastrav #afumat #frittata #mazare #salata #patrunjel #ceapa #rosie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *