Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pastrav cu lamaie si usturoi cu sparanghel

Pastrav cu lamaie si usturoi cu sparanghel

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Uşor

Această rețetă de pachete de păstrăv cu lămâie și usturoi cu sparanghel este rapid și ușor de făcut, prietenoasă cu dieta paelo și conține sub 500 de calorii – perfectă pentru o masă la mijlocul săptămânii


Ingrediente

  • sparanghel ½ buchet, tuns
  • păstrăv fără piele 1 file de aproximativ 140 g
  • unt moale 2 lingurite
  • usturoi ½ cățel, zdrobit
  • lămâie ½, cu coaja si zeama
  • pătrunjel cu frunze plate tocat pentru a face 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Așezați o bucată de pergament peste o bucată de folie pe suprafața de lucru și adăugați tulpinile de sparanghel, într-un singur strat, la mijloc. Puneți fileul de păstrăv deasupra și asezonați. Se zdrobește untul cu usturoiul, coaja de lămâie, pătrunjel și condimente. Se pune peste pește, se adaugă o felie de lămâie și o strângere de suc și se înfășoară bine pachetul. Puneți într-un coș de aburi și gătiți la abur timp de 15-20 de minute, până când peștele este gătit. Serviți cu mai multă lămâie storsă, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 340
  • Carbohidrați 3g
  • Proteină 42,8g
  • Gras 16.7g
  • Sare 0,5g
  • Saturate 5.3g
  • Fibră 3.4g
.
#Pastrav #lamaie #usturoi #sparanghel
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *