Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de pateu de macrou afumat

Paté de macrou afumat

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Uşor

Agitați-vă ora prânzului cu această rețetă rapidă și ușoară de paté de macrou afumat. Este lucrul perfect de ambalat în cutia de prânz, deoarece este gata în doar 15 minute și are sub 500 de calorii


Ingrediente

  • macrou afumat fileul 1, rupt în bucăți
  • coaja de lamaie 1 lingura
  • hrean 1 linguriță, proaspătă sau cremă
  • brânză moale cu conținut scăzut de grăsimi 1 lingura
  • crème fraîche cu conținut scăzut de grăsimi 1 lingura
  • arpagic tocat pentru a face 1 lingura
  • salată verde prețioasă 1, frunzele separate
  • pâine prăjită cu aluat sau pâine crocantă a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Pulsați macroul, coaja de lămâie, hreanul, brânza moale și crème fraîche timp de câteva secunde într-un blender, până se omogenizează. Se condimentează bine și se adaugă arpagicul. Puneți într-un recipient mic și serviți alături de frunze de salată și pâine prăjită cu aluat sau pâine crocantă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 350
  • Gras 28g
  • Carbohidrați 5.5g
  • Fibră 3g
  • Proteină 18.8g
  • Sare 1.7g
#Paté #macrou #afumat
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *