Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Penne cu sos Puttanesca tocata

Penne cu sos puttanesca tocata

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Pastele Penne fac o masă ușoară la mijlocul săptămânii, iar acest sos sănătos de roșii crude o face și mai rapidă. Cu adaos de măsline, capere, usturoi și ardei iute, este proaspăt și plin de aromă


Ingrediente

  • roșii prune 3, tăiat cubulețe
  • capere 1½ linguriță, clătită
  • usturoi ½ cuișoare mic, zdrobit
  • pătrunjel cu frunze plate ½ buchet mic, tocat
  • ardei iute roșu 1, tocat fin
  • măsline negre fără sâmburi 8, tocat
  • ulei de masline
  • otet de vin rosu 1 lingura
  • penne 200 g

Metodă

  • Pasul 1

    Pune toate ingredientele cu excepția pastelor într-un castron mare cu 2 linguri de ulei de măsline și oțet, asezonează foarte bine și amestecă. Lăsați timp de 10 minute.

  • Pasul 2

    Se fierb pastele apoi se scurg bine. Se varsa in castron si se amesteca din nou inainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 505
  • Gras 15.1g
  • Carbohidrați 78.2g
  • Fibră 6g
  • Proteină 14.1g
  • Sare 0,7g
#Penne #sos #puttanesca #tocata
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *