Close
Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Paleo Piccata de pui

Piccata de pui Paleo

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • serveste 2
  • Uşor

Această rețetă de piccata de pui paleo este rapid și ușor de făcut, cu conținut scăzut de calorii, congelabilă și, ați ghicit, compatibilă cu dieta paleo


Ingrediente

  • piept de pui fara piele 2
  • ulei de masline
  • capere 2 linguri, clătite
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • lămâie 1, 1/2 coaja si zeama, 1/2 felii
  • supă de pui 200 ml
  • pătrunjel cu frunze plate 1/2 buchet, tocat
  • salata verde si orez conopida a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați pieptul de pui prin mijloc pe lungime, pentru a le deschide ca pe o carte. Puneți-le între 2 bucăți de folie alimentară și zdrobiți-le cu un sucitor până la 1 cm grosime.

  • Pasul 2

    Încinge 1 linguriță ulei într-o tigaie. Prăjiți piepții de pui turtiți timp de 4 minute pe fiecare parte, până când devin aurii și gătiți. Scoatem din tava, asezonam si lasam sa se odihneasca sub folie.

  • Pasul 3

    Se adauga caperele si usturoiul si se prajesc un minut, apoi se adauga sucul de lamaie, coaja si supa. Se fierbe câteva minute până când sosul se îngroașă ușor. Adăugați puiul înapoi în tigaie, cu feliile de lămâie și pătrunjel și puneți cu lingura peste sos. Se serveste cu o salata verde si orez cu conopida.

Informatii nutritionale

  • Kcals 173
  • Gras 3.2g
  • Saturate 0,7g
  • Carbohidrați 1.5g
  • Zaharuri 0,7g
  • Fibră 1.8g
  • Proteină 33.7g
  • Sare 1g
.
#Piccata #pui #Paleo
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast