Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pilaf de grâu bulgar de miel și spanac mai sănătos

Pilaf de grâu bulgar de miel și spanac mai sănătos

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Puțin efort

Acest pilaf de grâu bulgar de miel și spanac este gata în 30 de minute, sub 500 de calorii și plin de aromă. Ne place o oală – economisește la spălare!


Ingrediente

  • ceapa 2, feliate
  • ulei pentru prăjit
  • pulpă slabă de miel 300g (aproximativ 2 fripturi), toată grăsimea îndepărtată și feliată
  • chimen măcinat 2 lingurite
  • cardamom 4 păstăi, zdrobite
  • grâu bulgar 400 g
  • supă de pui 800 ml
  • spanac 200 g, tulpini mari aruncate și tocate grosier
  • iaurt fără grăsimi a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți ceapa în 1 linguriță de ulei și un praf de sare într-o tigaie antiaderentă timp de 10 minute, până devin aurii și caramelizate, apoi adăugați mielul și prăjiți timp de 5 minute, până se rumenește peste tot. Adăugați condimentele și prăjiți încă un minut înainte de a adăuga grâul bulgar. Se amestecă, apoi se adaugă bulionul și spanacul și se amestecă până se ofilesc. Asezonați și acoperiți. Se fierbe la foc foarte mic timp de 8 minute până când bulgarul s-a absorbit și grâul bulgar este fraged (adăugați un strop de bulion în plus dacă bulgarul se lipește, dar nu este destul de fiert). Asezonați cu mult piper negru. Serviți cu o praf de iaurt, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 360
  • Gras 6.1g
  • Saturate 1.9g
  • Carbohidrați 52.4g
  • Fibră 2.4g
  • Proteină 22.7g
  • Sare 0,5g
.
#Pilaf #grâu #bulgar #miel #și #spanac #mai #sănătos
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *