Tipul bucătăriei:
Polac miso cu tăiței edamame
- serveste 2
- Uşor
Acest polac miso de inspirație japoneză cu tăiței edamame este o masă fantastică rapidă și sănătoasă, făcându-l perfect pentru o cină la mijlocul săptămânii. Sub 500 de calorii și pe masă în doar 20 de minute.
Faceți acest polac miso cu tăiței edamame sau încercați polacul nostru cu linte condimentată.
Ingrediente
- pastă de miso 2 linguri (disponibil de la majoritatea supermarketurilor)
- zahăr tos auriu 1 lingura
- lămâie 1, suc
- polac 2 × 125 g fileuri fără piele
- ulei de susan 2 lingurite
- ardei iute roșu 1, însămânțat și tocat
- tăiței soba 100 g
- boabe de soia edamame 150g (M&S și Waitrose le vând la congelator)
Metodă
-
Pasul 1
Amestecați pasta de miso cu zahărul și 1 lingură de suc de lămâie. Se întinde peste pește și se sparge puțin piper.
-
Pasul 2
Se amestecă uleiul de susan, sucul de lămâie rămas și ardeiul iute. Fierbeți tăițeii în apă cu sare, adăugând edamame în ultimul minut. Scurgeți și amestecați cu dressingul.
-
Pasul 3
Puneți peștele pe o tavă de copt și grătar timp de 4 minute sau până când devine crocant la margini și fiert. Serviți cu tăiței.
Informatii nutritionale
- Kcals 460
- Gras 9.8g
- Carbohidrați 57.4g
- Fibră 3.4g
- Proteină 39.3g
- Sare 2,71g