Tipul bucătăriei:

Pollock glazurat cu susan cu orez cald și salată de edamame

Pollock glazurat cu susan cu orez cald și salată de edamame

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 2
  • Uşor

Ai nevoie de puțină inspirație în timpul săptămânii? Dă-i drumul la polenul glazurat cu susan cu conținut scăzut de calorii. Această rețetă este super simplă și perfectă pentru o masă rapidă și ușoară pentru doi


Ingrediente

  • orez basmati Pungă de 250g
  • Pollock din Alaska 2 fileuri fără piele
  • ulei de susan
  • semințe de susan alb-negru 1 lingură
  • sos de soia 1 lingură, amestecat cu 2 lingurițe de zahăr brun
  • zahar brun 2 lingurițe
  • edamame 100g, albite
  • castravete 1/4, tăiat cubulețe
  • ridichi 4, feliate
  • ceapa verde 3, tocat
  • ardei iute roșu 1, tocat mărunt

Pansament

  • sos de soia 1 1/2 lingură
  • ghimbir o bucată mică, rasă
  • otet de orez 1 lingură
  • ulei de susan 2 lingurițe
  • zahăr 1 linguriță

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți orezul urmând instrucțiunile ambalajului, apoi răsturnați într-un castron. Se amestecă ingredientele pentru pansament, apoi se adaugă în castron și se amestecă.

  • Pasul 2

    Frecați polenul cu 2 linguri de ulei de susan și presărați semințele de susan pe partea cea mai frumoasă. Încălziți o tigaie antiaderentă, apoi puneți peștele, cu semințele în jos și prăjiți timp de 2 minute.

  • Pasul 3

    Adăugați amestecul de soia și zahăr în tigaie și gătiți până când amestecul începe să se caramelizeze și să glazureze peștele. Răsturnați cu grijă și gătiți încă un minut.

  • Pasul 4

    Adăugați edamame, castraveți, ridichi și majoritatea cepei de primăvară și ardei iute la orez și aruncați.

  • Pasul 5

    Serviți polenul cu orezul, o împrăștiere suplimentară de ardei iute și ceapă de primăvară și o strop de ulei de susan.

Informatii nutritionale

  • Kcals 496
  • Gras 15.6g
  • Saturează 2.9g
  • Carbohidrați 49,8g
  • Zaharuri 11.1g
  • Fibră 5g
  • Proteină 36.7g
  • Sare 2.9g
.
#Pollock #glazurat #susan #orez #cald #și #salată #edamame
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast